Usunięcie użytkownika

Aby usunąć użytkownika należy kliknąć w czerwony krzyżyk mieszczący się po prawej stronie użytkownika, jak na przykładzie poniżej:


Po naciśnięciu przycisku pojawi się okienko z ostrzeżeniem, gdzie należy potwierdzić decyzję. Uwaga! Usunięcie użytkownika jest nieodwracalne.


Załączniki